Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Vásárlói tájékoztató

ELKÖLTÖZTÜNK!

ÚJ WEBOLDALUNK!

http://tortavarazs.hu/


TISZTELT MEGRENDELŐNK!

Cégünk a

(Bambolero KFT. Cg.13-09-155394, Adószám:HU23874011) továbbiakban:

Tortavarázs webáruház ,

kizárólag internetes (on-line) kereskedelemmel foglalkozik,személyes átvételre nincs lehetőség,házhoz szállítással (posta vagy futár) rendelhető meg.

A megrendelt termékeket 5-10 munkanapos rendelési idővel tudjuk biztosítani.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett,visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Áraink forintban értendőek és  27% Áfá-t tartalmazzák.Árváltozás jogát fenntartjuk.


Termékeinkkel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne ,tegye fel, szívesen válaszolunk, tájékoztatjuk.A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól,bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termékvételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

A RENDELÉSI IDŐ: - RENDELÉS LEADÁST KÖVETŐEN 5-10 MUNKANAP,

MELYRŐL RENDELÉS LEADÁS KÖVETŐEN TÁJÉKOZTATJUK!

TERMÉKEINKET AZ EURÓPAI UNIÓN BELÜL BÁRHOVÁ SZÁLLÍTJUK POSTAI ÚTON.

RENDELÉSÉT LEADHATJA A KÖVETKEZŐ MÓDOKON:

-honlapunkon keresztül: http://tortavarazs.hu

-e-mail-on keresztül: tortavarazs@tortavarazs.hu

-telefonon: +36706535820

-Skype: tortavarazs

-Facebook: tortavarazs webshop

-Twitter: tortavarazsRENDELÉS MENETE WEB.OLDALUNKON KERESZTÜL:

Rendelését csak megújult honlapunkon keresztül tudja leadni!

tortavarazs.hu

-miután kosárba helyezte a kiválasztott termékeket, küldje el rendelését,

-még a rendelés napján kap egy aktiváló linket a (info@boltaneten.hu -tól) az ön által megadott e-mail címre - kérjük ezt aktiválja, - ez csak a rendelés aktiválásához szükséges !!

-ezek után tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot (tortavarazs@tortavarazs.hu -n)  és küldünk önnek egy VISSZAIGAZOLÓ levelet, melyre kérjük válaszoljon!

Itt kap tájékoztatást a rendelési időről,a szállítási díjról stb..

Itt áll módjában esetleg  módosítani a rendelését szállítási címet stb.

Kérjük a rendelés leadásánál ügyeljen a pontos szállítási cím és elérhetőség megadására!  Amennyiben nem megfelelő a szállítási cím reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a számlázási cím eltér a  szállítási címtől kérjük jelezze. 

A rendelés visszaigazolására 1 hetet várunk, amennyiben nem érkezik meg a visszaigazolás rendelését semmisnek tekintjük.

RENDELÉSI IDŐ:

-RENDELÉS  KÖVETŐ 5.-10. MUNKANAP ,

MELYRŐL RENDELÉS LEADÁSÁT KÖVETŐEN TÁJÉKOZTATJUK.

 

 

FIZETÉS TÖRTÉNHET: -Előre utalással vagy utánvéttel.

SZÁLLÍTÁS TÖRTÉNHET: -Postai kézbesítés vagy futárszolgálat útján. 

POSTAI KÉZBESÍTÉS: a Magyar posta szabályzata alapján (www.posta.hu)

FUTÁR KÉZBESÍTÉS: Webáruházunk megrendeléseit a Gtr futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban.Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG: -Minden esetben a megrendelt termékek súlyától és össz. értékétől függ.

Ezért a pontos szállítási díjat a visszaigazoló levélben tudjuk elküldeni megrendelőinknek. A szállítási költség 27% Áfá-t tartalmaz.

Kérjük átvételnél minden esetben győződjön meg a csomag sértetlenségéről és bontatlanságáról,még a kézbesítő jelenlétében. Amennyiben bármilyen sérülést észlel a csomagon kérem vetessen fel jegyzőkönyvet a kézbesítővel és ne vegye át a csomagot. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni..

Csomagolásért különdíjat nem számolunk fel.

SZÁLLÍTÁSBÓL EREDŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ:

 (rendelési időt követő 2.-5. munkanap, melyről tájékoztatjuk.)

- Postai úton 2-3 munkanap, futárszolgálattal 4-5 munkanap.

Áraink forintban értendőek és  27%Áfá-t tartalmazzák.Árváltozás jogát fenntartjuk.

REKLAMÁCIÓ,GARANCIA:


Célunk mindent megtenni annak érdekében, hogy Ön, teljes mértékben elégedett legyen webáruházunk által forgalmazott valamennyi termékkel.

Amennyiben ez mégsem így történne, úgy felhívjuk figyelmét az elektronikus kereskedelem fogyasztót védő szabályára, az elállás jogára. -17/1999.(II.5) Korm. rendelet alapján.

Amennyiben webáruházban vásárolt bármelyik termék nem felel meg az elvárásainak, lehetőség van visszaküldeni az árut és ennek vételárát visszakérni. 

Az elállási jog attól a naptól számítódik, mikor Ön a csomagot átvette, és 8 napig érvényesíthető. Az eredeti visszaküldött áru ellenértékét, harminc napon belül visszafizetjük Önnek, illetve kérésére következő rendelésébe beszámítjuk értékét. Az ilyen típusú, a termék visszaszolgáltatásából eredő költségek a jogszabály szerint a vevőt terhelik. 

ADATVÉDELEM:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag csak a szerződés (adásvétel) teljesítése (postázás,számlázás) használjuk fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatvédelmi regisztrációs szám: NAIH:58247/2012. Az adatkezeléssel kapcsolatos alapvető rendelkezéseket az alábbi jogszabályok állapítják meg, ennek megfelelően dolgozunk:
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi ... szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Tortavarázs webáruház általános szerződési feltételeit,továbbá adatkezelési feltételeit.

Bambolero Kft.

cg:13-09-155394/4 Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

adószám:HU23874011

 

 
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!